Gulbja pretinieks Barselonas 1/8 finālā būs Montanjess (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis Barselonas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra trešajā kārtā spēkiem mērosies ar Spānijas tenisistu Albertu Montanjesu.

25 gadus vecais latvietis trešo kārtu sasniedza otrdien, otrās kārtas mačā ar 7:5, 7:6 (1) pieveicot spāni Danielu Himeno-Traveru. Savukārt Montanjess 7:6 (5), 6:3 apspēlēja Aleksandru Dolgopolovu (8) no Ukrainas.

Gulbis sacensībās izlikts ar 9. numuru, tādēļ no mača pirmajā kārtā viņš bija brīvs.

Līdz šim Gulbis - Montanjess tikušies četras reizes, trīsreiz pārākam esot Latvijas tenisistam. Pēdējo reizi viņi spēkiem mērojās 2010. gadā Madrides «Masters 1000» turnīrā, kurā pirmās kārtas mačā ar 7:5, 6:1 panākumu guva jūrmalnieks.

33 gadus vecais spānis ATP rangā atrodas 59. pozīcijā, bet Gulbis šobrīd ir 23. labākais tenisists pasaulē.

2013. gada sezonā Latvijas labākais tenisists Barselonā startēja no kvalifikācijas, iekļūstot pamatturnīrā, kurā pārvarēja divas kārtas. Trešās kārtas spēlē viņš ar 2:6, 6:7 (6) atzina talantīgā kanādieša Miloša Raoniča pārākumu.

Pēdējos trijos gados Barselonā uzvarējis reitinga līderis spānis Rafaels Nadals. Kopumā viņš šajā turnīrā triumfējis astoņas reizes un ir favorīts arī šogad.

«Barcelona Open Banc Sabadell» risinās māla seguma kortos. Tā kopējais prēmiju fonds ir 1 845 585 eiro.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu