Gulbis Barselonas turnīra trešajā kārtā tiekas ar Montanjesu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis ceturtdien Barselonas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra trešās kārtas mačā cīnīsies ar spāni Alvertu Montanjesu.

Abu tenisistu duelis, kurš norisināsies galvenajā kortā, varētu sākties ap plkst.14.30 pēc Latvijas laika.

Pasaules tenisa rangā jūrmalnieks ieņem 23.pozīciju, bet 33 gadus vecais spānis atrodas 59.vietā.

Atgādināsim, ka Barselonas turnīra otrajā kārtā Gulbis ar 7:5, 7:6 (1) uzvarēja citu Spānijas tenisistu Danielu Himeno-Traveru, kurš šajās sacensībās piedalījās, pateicoties «wild card» uzaicinājumam.

Savukārt Montanjess, kurš turnīru sāka no pirmās kārtas, ar 7:6 (4), 6:2 apspēlēja Marku Lopesu no Spānijas, bet otrajā kārtā ar 7:6 (5), 6:3 uzveica Aleksandru Dolgopolovu no Ukrainas.

Līdz šim Gulbis - Montanjess tikušies četras reizes, trīsreiz pārākam esot Latvijas tenisistam. Pēdējo reizi viņi spēkiem mērojās 2010. gadā Madrides «Masters 1000» turnīrā, kurā pirmās kārtas mačā ar 7:5, 6:1 panākumu guva jūrmalnieks.

Pēdējos trijos gados Barselonā uzvarējis reitinga līderis spānis Rafaels Nadals. Kopumā viņš šajā turnīrā triumfējis astoņas reizes un ir favorīts arī šogad.

«Barcelona Open Banc Sabadell» risinās māla seguma kortos. Tā kopējais prēmiju fonds ir 1 845 585 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu