Majers pārsteidz Ferreru un triumfē Hamburgas turnīrā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīniešu tenisists Leonardo Majers svētdien pārsteidza vienu no pasaules labākajiem spēlētājiem un triumfēja Vācijā notikušā Hamburgas «ATP World Tour 500» sērijas turnīrā.

Majers bija pārāks ar rezultātu 6-7 (3:7), 6-1, 7-6 (7:4), izcīnot savu pirmo ATP titulu karjerā.

Argentīnietis Majers kļuvis par viszemāk ATP rangā esošo tenisistu kopš 2011.gada, kurš spējis uzvarēt kādā 500 punktu raudzes turnīrā.

Pašlaik 27 gadus vecais Majers, kurš pasaules rangā atrodas vien 46.vietā, aizvada vienu no labākajām sezonām karjerā, jo šogad spēja sasniegt ceturto kārtu prestižajā Vimbldonas turnīrā, kā arī februārī sasniegt Vinjas del Maras «ATP World Tour 250» sērijas finālu, kur gan viņš piekāpās galvenajam favorītam Fabio Fonjīni no Itālijas.

Tikmēr Stambulas WTA «International» sērijas turnīrā svētdien triumfēja sacensību galvenā favorīte Karolīne Vozņacki no Dānijas, kura finālmačā ar 6-2, 6-1 bez grūtībām apspēlēja itālieti Robertu Vinči.

Tādejādi Vozņacki, kura WTA rangā šobrīd ir 15.vietā, izcīnījusi savu pirmo titulu šogad, bet karjerā viņai tas jau ir 22.

Savukārt trešo titulu karjerā svētdien izcīnīja vāciete Mona Bartela, kura uzvarēja Zviedrijā notikušā Bostades WTA «International» sērijas turnīrā.

Pašlaik 23 gadus vecā Bartela finālā ar 6-3, 7-6 (7:3) pieveica Šanelu Šēpersu no DĀR. Vācijas pārstāve pasaules rangā šobrīd ieņem vien 61.vietu, bet pēdējo titulu viņa bija izcīnījusi pērn.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu