Bekers: Ar Džokoviču esam divi dažādi cilvēki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ATP reitinga līdera serba Novāka Džokoviča treneris Boriss Bekers izdevumam «Tennis World USA» izteicies, ka ar savu audzēkni nav draugi, attiecības esot koleģiālas un viens otru respektē.

«Mēs esam divi dažādi cilvēki, tādēļ nepieciešams laiks, lai pilnībā saprastu viens otru,» viņš sacīja. «Vienmēr viens pret otru izturamies ar cieņu. Es nopietni attiecos pret Novāku un gribu domāt, ka viņš tāpat izturas pret mūsu vienošanos un jūtas apmierināts.»

Viņš pastāstīja, ka abi nav draugi, bet viens otru respektē.

«Kopā mēs lieliski pavadām laiku, turklāt esmu kļuvis tuvāks ar viņa ģimenes locekļiem. Draudzība? Teiksim tā, Novāks nav tas cilvēks, kuru es aicinu pie sevis nedēļas nogalēs uz Ibizu,» skaidro 46 gadus vecais vācietis, kurš savas tenisista karjeras laikā izcīnījis sešus vienspēļu «Grand Slam» titulus.

Ar Džokoviču Vācijas tenisa leģenda sadarbību sāka 2013. gadā.

2014. gada sezonā 27 gadus vecais Serbijas tenisists izcīnījis četrus titulus, tostarp savā īpašumā ieguva prestižo Vimbldonas trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu