Tonijs Nadals: Rafam nav jādomā par reitinga punktiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas labākā tenisista Rafaela Nadala tēvocis un treneris vienā personā Tonijs Nadals uzskata, ka viņa audzēknim būs ļoti grūti aizstāvēt turnīros augustā nopelnītos punktus.

«Rafam nav jādomā par reitinga punktiem. Galvenais ir parādīt labu sniegumu,» Ziemeļamerikas mediji citē treneri. «Protams, aizstāvēt trīs turnīros nopelnītos 4000 punktus būs ļoti grūti, bet mēs centīsimies.»

Tik daudz punktus 28 gadus vecais spānis ieguva par uzvarām turnīros «Rogers Cup», «Western & Southern Open» (abi «Masters 1000» kategorija) un «Grand Slam» sacensībās «US Open».

«Ja būtu jāizvēlas starp uzvarām «Masrers» turnīros vai «US Open», es izvēlētos triumfu «Grand Slam»,» sacīja Nadala tēvocis. Visi šie turnīri notiks augustā.

ASV atklātajā tenisa čempionātā Nadals triumfēja pērn un 2010. gadā. Šobrīd ATP rangā viņš atrodas otrajā pozīcijā, aiz serba Novāka Džokoviča.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu