Gulbis izvēlētos ceļot laikā un ir labs futbolā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirms sava astotā starta sezonas noslēdzošajā «Grand Slam» turnīrā «US Open» piedalījies sacensību rīkotāju ātro jautājumu/atbilžu rubrikā «15-Love», kurā viņam veicās ļoti labi.

Gulbis, kuram šomēnes apritēs 26 gadi, uz 15 jautājumiem atbildēja 58,25 sekundēs, kas ir otrs ātrākais laiks. «15-Love» piedalījās arī turnīra galvenais favorīts serbs Novāks Džokovičs, skots Endijs Marejs un citi pazīstami tenisisti.

Latvietis jautājumu sesijā atklāja, ka bez tenisa viņš ir labs futbolā, ar tenisu sācis nodarboties sešu gadu vecumā, elka tenisā viņam nav un ceļojot vislabprātāk lasa grāmatas.

Ja Gulbim būtu iespēja izvēlēties vienu superspēju, viņš izvēlētos ceļot laikā. Jūrmalnieka iecienītākais diennakts laiks ir pusnakts.

Gulbis allaž sev raksturīgajā manierē pajokoja. Novietojot savu vārdu uz tāfeles otrajā vietā, viņš līdz tam vicelīdera pozīcijā esošo Džona Isnera vārdu novietoja tabulas pašā apakšā, kas izraisīja klātesošo smieklus.

«US Open» Gulbis sāks trešdien, kad tiksies ar francūzi Keniju de Šeperu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu