Vozņacki pārspēj Šarapovu «US Open» 1/8 finālā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Negaidītu uzvaru sezonas noslēdzošā «Grand Slam» tenisa turnīra «US Open» astotdaļfinālā svētdien izcīnīja Dānijas pārstāve Karolīne Vozņacki, kas trijos setos ar 6-4, 2-6, 6-2 pieveica ar piekto numuru izlikto krievieti Mariju Šarapovu.

24 gadus vecā dāniete «Grand Slam» turnīru ceturtdaļfinālu sasniedza pirmo reizi kopš 2012. gada. Viņas pretiniece būs itāliete Sāra Erani.

«Tas man nozīmē ļoti daudz, jo šī sezona man bijis kā pa kalniem,» pēcspēles preses konferencē atzina ar 10. numuru izliktā dāniete. «Spēlējot šeit jūtos komfortabli.»

Mačs ilga 2 stundas un 37 minūtes.

Vozņacki 2009. gadā spēlēja «US Open» finālā, bet Šarapova ir sacensību 2006. gada uzvarētāja.

No augstāk izliktajām tenisistēm cīņu par galveno balvu turpina amerikāniete Serēna Viljamsa un Eižēnija Bušāra no Kanādas.

Viljamsa ceturtdaļfinālā tiksies ar igaunieti Kaiju Kanepi.

Ceturtdaļfinālā iekļuva arī 17 gadus vecā Belinda Benčiča no Šveices, kas ar 7-6 (8:6), 6-3 ceturtajā kārtā uzvarēja serbieti Jeļenu Jankoviču, kura bija izlikta ar devīto numuru.

ASV atklātais tenisa čempionāts ar kopējo prēmiju fondu 36 203 760 ASV dolāru Ņujorkā risinās no 25. augusta līdz 7. septembrim.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu