Kārlis Lejnieks: Gulbim ir apbrīnojams talants (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/LTS

Bijušais Latvijas tenisists, pašreizējais Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretārs un Latvijas Deivisa kausa komandas kapteinis Kārlis Lejnieks LTV raidījumam «Sporta Studija» pastāstīja par savu lēmumu noslēgt profesionāļa karjeru, par Deivisa kausa dueļiem, kā arī aprakstīja Ernestu Gulbi.

«Ernestam ir apbrīnojams talants,» sacīja Lejnieks. «Viņam ir dabas dots spēks. Šobrīd viņš spēles ņem vairāk vai mazāk ar spēku.»

Lejnieks pastāstīja, ka kopš Gulbis sācis trenēties Gintera Bresnika vadībā viņam mainījusies attieksme pret darbu. «Viņam ir apbrīnojams spēks, kas nav daudziem. Ticu, ka viņš var būt numur viens pasaulē, ko arī viņam novēlu.»

LTS ģenerālsekretārs šajā amatā atrodas trīs mēnešus. Viņš plāno uzlabot tenisa saimniecību Latvijā, tajā skaitā sakārtot jaunatnes sistēmu.

Oktobra beigās Latvijas komanda ar Zviedriju cīnīsies par vietas saglabāšanu Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā. Šajā cīņā līdz trīs uzvarām Latvijai nepalīdzēs Gulbis un komandas sastāvs būs pilnīgi savādāks, nekā mačā pret Austriju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu