Gulbis trešo nedēļu pēc kārtas ATP 13. raketes godā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts/LTS

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis trešo nedēļu pēc kārtas saglabājis 13. pozīciju ATP rangā, liecina informācija Tenisa Profesionāļu asociācijas mājas lapā.

26 gadus vecā Gulbja kontā šobrīd ir 2455 reitinga punkti.

Šonedēļ Gulbis sāks dalību Kualalumpuras «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kurā izlikts ar otro numuru. No spēles pirmajā kārtā viņš ir brīvs.

Tikmēr «ATP Race to London» rangā, kurā tiek ņemti vērā šajā kalendārajā gadā nopelnītie punkti, Gulbis atrodas 13. vietā. Dalībai sezonas noslēguma turnīrā Londonā kvalificēsies gada 8 labākie tenisisti.

Otrs Latvijas labākais tenisists Andis Juška, kurš noslēdzis aktīvā tenisista gaitas, rangā ieņem 711. vietu, Mārtiņš Podžus atrodas 753. pozīcijā, bet Jānis Podžus ir 789. rakete.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Galvgalī joprojām atrodas serbs Novāks Džokovičs, otrais ir spānis Rafaels Nadals, bet trešajā pozīcijā atrodas slavenais šveicietis Rodžers Federers.

Dubultspēļu rangā visaugstāk no Latvijas pārstāvjiem ir Gulbis, kas ieņem 421. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu