Gulbis Kualalumpuras turnīru sāks ar spēli pret Petšneru (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts/LTS

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Kualalumpuras «ATP World Tour 250» sērijas turnīra otrās kārtas mačā tiksies ar vācieti Filipu Petšneru.

30 gadus vecais Petšners pirmās kārtas mačā otrdien ar rezultātu 6-4, 3-6, 7-6 (5) sīvā cīņā pieveica Lielbritānijas pārstāvi Džeimsu Vordu, kurš ATP rangā ieņem 117. pozīciju.

Abi sportisti pamatturnīru sasniedza pēc pārvarēta kvalifikācijas turnīra. Tikmēr ar 2. numuru izliktais Gulbis no spēles pirmajā kārtā pamatsacensībās bija brīvs.

Petšners ATP rangā šobrīd atrodas vien 524. vietā (karjeras labākais rezultāts ir 35. vieta), kamēr Gulbis ir 13. pozīcijā. Abi sportisti līdz šim savā starpā tikušies četras reizes, no kurām trīsreiz pārāks bijis 26 gadus vecais jūrmalnieks.

Gulbja - Petšnera mačs paredzēts ceturtdien.

Ja Gulbis pārvarēs otrās kārtas barjeru, trešajā kārtā viņš varētu tiksies ar portugāli Žoau Sousu, kam sacensībās 6. numurs.

Gulbis iepriekš Kualalumpuras turnīrā nav piedalījies. Šogad Latvijas pirmā rakete uzvarējis 36 no 52 ATP spēlēm.

Ar pirmo numuru sacensībās izlikts Āzijas labākais tenisists japānis Kei Nišikori, kurš ATP rangā atrodas 8. pozīcijā, kas viņa karjeras labākais rādītājs. No rangā augstāk esošiem tenisistiem vairs neviens sportists Kualalumpurā nepiedalās.

«Malaysian Open, Kuala Lumpur» turnīra prēmiju fonds ir 910 520 ASV dolāru. Tas risinās «hard» seguma kortos.

Turnīrs noslēgsies 28. septembrī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu