Gulbis ceturto nedēļu pēc kārtas ranga 13. rakete

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis ceturto nedēļu pēc kārtas saglabājis 13. vietu ATP rangā, liecina informācija Tenisa profesionāļu asociācijas mājas lapā.

26 gadus vecā Gulbja kontā ir 2455 reitinga punkti.

Pagājušajā nedēļā Gulbis piedalījās Kualalumpuras «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kurā aizkļuva līdz pusfinālam, tajā ar 4-6, 4-6 zaudējot francūzim Žiljēnam Beneto.

Šonedēļ Gulbis piedalīsies «China Open» turnīrā Pekinā, kas ir «ATP World Tour 500» kategorijas turnīrs. Sacensībās viņš izlikts ar 7. numuru, un pirmajā kārtā jātiekas ar itāli Fabio Fonjīni.

Reitinga galvgalī izmaiņas nav notikušas. Līdera godā joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, viņam seko spānis Rafaels Nadals, bet trešais ir slavenais šveicietis Rodžers Federers.

Tikmēr «ATP Race to London» rangā, kurā tiek ņemti vērā šajā kalendārajā gadā nopelnītie punkti, Gulbis atrodas 13. vietā. Dalībai sezonas noslēguma turnīrā Londonā kvalificēsies gada astoņi labākie tenisisti.

Andis Juška, kurš aktīvās tenisista gaitas ir noslēdzis, rangā ieņem 715. vietu (-4), Mārtiņš Podžus ir 751. (+2), Jānis Podžus 789., bet Artūrs Lazdiņš atrodas 2156. pozīcijā (+10).

Dubultspēļu rangā no latviešiem visaugstāk ir Gulbis, kurš atrodas 420. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu