Gulbis šodien sāk ATP 500 punktu turnīru Pekinā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Malaysian Open

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis šodien sāks dalību Pekinas «ATP World Tour 500» sērijas turnīrā, pirmās kārtas mačā tiekoties ar Fabio Fonjīni no Itālijas, kurš šobrīd ir savas valsts pirmā rakete.

Abu sportistu piektais savstarpējais duelis gaidāms ne ātrāk par pulksten 16 pēc Latvijas laika.

Līdz šim Gulbis un Fonjīni savā starpā tikušies četras reizes, no kurām trīsreiz pārāks bijis Latvijas sportists. Pēdējo reizi viņi spēkiem mērojās 2013. gadā «Rogers Cup» turnīrā («Masters 1000») Toronto, kad 6-3, 1-6, 6-1 uzvaru svinēja Gulbis.

Latvietis sacensībās izlikts ar 7. numuru.

27 gadus vecais Fonjīni savas karjeras laikā ieguvis trīs ATP titulus, no kuriem vienu šajā sezonā. Visus trīs sacensību uzvarētāja laurus viņš plūcis māla klājuma kortos. Tieši šis segums ir itāļa iecienītākais.

Otrajā kārtā kāds no viņiem spēkosies ar argentīnieti Leonardo Majeru (ATP 25) vai slovāku Martinu Kližanu (ATP 56), kurš pamatturnīrā iekļuva caur kvalifikācijas sacensībām. Savukārt trešajā kārtā kāds no šiem tenisistiem varētu tiksies ar ATP ranga vicelīderi spāni Rafaelu Nadalu.

Gulbis iepriekš šajā turnīrā nav piedalījies.

«China Open» turnīra, kas risinās «hard» seguma kortos, kopējais prēmiju fonds ir 2 500 470 ASV dolāru.

Sacensības noslēgsies 5. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu