Gulbis agrā ceturtdienas rītā aizvadīs Pekinas turnīra 2. kārtas maču (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts/LTS

Ernests Gulbis agrā ceturtdienas rītā Pekinas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra otrās kārtas mačā spēkiem mērosies ar slovāku tenisistu Martinu Kližanu, ar kuru līdz šim ticies vienreiz. Mačs sāksies pulksten 7.30 pēc Latvijas laika.

ATP rangā 26 gadus vecais latvietis šobrīd ieņem 13. pozīciju, kamēr Slovākijas pirmā rakete ir 54. vietā.

Līdz šim vienīgo savstarpējo spēli abi sportisti aizvadīja šajā sezonā Nicā (māla segums), kad ar 6-7 (4), 6-4, 6-1 pārāks bija jūrmalnieks.

Gulbis sacensības sāka ar uzvaru 6-3, 6-4 pār Itālijas labāko tenisistu Fabio Fonjīni (ATP 18), izcīnot savas karjeras 200. uzvaru ATP tūrē. Savukārt Kližans, kurš pamatturnīrā iekļuva caur kvalifikāciju, pirmajā kārtā 7-6 (2), 6-7 (3), 6-4 pārspēja argentīnieti Leonardo Majeru (ATP 25).

Trešajā kārtā kādam no šā mača veiksminiekiem iespējama tikšanās ar ATP ranga vicelīderi spāni Rafaelu Nadalu, kuram šīs ir atgriešanās sacensības pēc traumas sadziedēšanas.

Latvietis sacensībās izlikts ar 7. numuru.

Par otrās kārtas sasniegšanu Gulbis jau nopelnījis 45 reitinga punktus un 31 740 ASV dolāru prēmiju. Ja viņš sasniegs ceturtdaļfinālu, iegūto punktu skaitu dubultos.

Gulbis iepriekš šajā turnīrā nav piedalījies.

«China Open» turnīrs risinās cietā seguma kortos, tā kopējais prēmiju fonds ir 2 500 470 ASV dolāru.

Sacensības noslēgsies 5. oktobrī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu