Gulbis iedzīvojies pleca savainojumā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis ceturtdien nespēja pabeigt Pekinas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra otrās kārtas maču. Viņš iedzīvojies labā pleca savainojumā, vēsta ATP mājas lapa.

Spēlē ar slovāku tenisistu Martinu Kližanu 26 gadus vecais latvietis atradās iedzinēja lomā 2-6, 0-3, kad nolēma no tālākas cīņas izstāties.

Cīņa par iekļūšanu ceturtdaļfinālā noslēdzās pēc nospēlētām 55 minūtēm. ATP ziņo, ka Gulbis savainojis labo plecus, bet par traumas nopietnību sīkākas ziņas nav.

Gulbis, kurš vienspēļu turnīrā bija izlikts ar 7. numuru, duetā ar poli Marcinu Matkovski plānoja piedalīties arī dubultspēļu sacensībās. Taču maču, kas bija paredzēts ceturtdien pl. 11 pēc Latvijas laika, atsauca. Viņiem bija paredzēta tikšanās ar ATP ranga līderi serbu Novāku Džokoviču un viņa tautieti Filipu Krajinoviču.

Latvijas tenisa līderis iepriekš izteicies, ka piedalīsies «Shanghai Rolex Masters» (ATP World Tour Masters 1000) turnīrā, kas sāksies 5. oktobrī, bet šobrīd viņa dalība šajās sacensībās ir neskaidra.

Pirmās kārtas spēlē Pekinā Gulbis ar 6-3, 6-4 uzvarēja Itālijas labāko tenisistu Fabio Fonjīni, izcīnot savas karjeras 200. uzvaru ATP tūrē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu