Federers joprojām nespēj trenēties pirms Deivisa kausa finālmača

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rodžera Federera cerības būt pilnībā gatavam pārstāvēt Šveici piektdien startējošajā Deivisa kausa izcīņas finālmačā pret Franciju trešdien samazinājās, jo viņš trešdien atkal bija spiests izlaist savas komandas treniņu.

Federers nekad nav uzvarējis Deivisa kausa izcīņā, lai gan individuāli triumfējis 17 «Grand Slam» turnīros. Muguru viņš savainoja sestdien Profesionālo tenisistu asociācijas (ATP) sezonas noslēguma turnīra pusfinālā Londonā pret savu komandas biedru Šveices izlasē - Stenu Vavrinku pret kuru atspēlēja četras mačbumbas, taču nespēja svētdien iziet uz finālmaču pret Novaku Džokoviču.

Kopš ierašanās Deivisa kausa finālmača norises vietā Francijas pilsētā Lillē Federers nav piedalījies nevienā treniņā.

Bez pasaules otrās raketes Federera Šveices izredzes iegūt Deivisa kausu šķiet vājas. Vavrinka pasaules rangā ir ceturtais, arī virs visiem Francijas komandas spēlētājiem, taču šveiciešiem rangā nākamie - Marko Kjudinelli un Mihaēls Lammers ieņem attiecīgi 212. un 508. vietu.

Francijas komandā startēs Žo Vilfrīds Tsonga, Gaēls Monfiss, Rišārs Gaskē un Žiljēns Beneto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu