Ostapenko un M. Podžus sasniedz karjeras rekordu tenisa rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Talantīgā Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko kārtējo reizi šogad sasniegusi jaunu personisko rekordu WTA tenisa reitingā. Jaunu karjeras rekordu uzrādījis arī latvietis Mārtiņš Podžus.

Veicot kāpumu par 6 vietām, 17 gadus vecā Ostapenko rangā šobrīd atrodas 273. pozīcijā. Tikmēr Latvijas pirmā rakete Diāna Marcinkēviča pakāpusies par astoņām pozīcijām, ieņemot 269. vietu.

WTA ranga galvgalī izmaiņas nav notikušas. Pirmā joprojām ir amerikāniete Serēna Viljamsa, viņai seko krieviete Marija Šarapova, bet trešajā pozīcijā atrodas Simona Halepa no Rumānijas.

WTA tūrē turnīri šogad vairs nav paredzēti.

Tikmēr ATP vienspēļu rangā jaunu karjeras rekordu sasniedzis arī Mārtiņš Podžus, kas, veicot kāpumu par 90 vietām, šobrīd atrodas 540. vietā.

Pagājušajā nedēļā viņš triumfēja Antālijas (Turcija) «Future» turnīrā, iegūstot šādas raudzes otro titulu savā karjerā.

Latvijas pirmais numurs Ernests Gulbis nemainīgi saglabājis 13. vietu. Ranga līderis ir serbs Novāks Džokoviņš, otrajā vietā atrodas šveicietis Rodžers Federers, bet trešais ir spānis Rafaels Nadals.

Jaunā ATP sezona sāksies 2015. gada 4. janvārī Brisbenā, Austrālijā. Gulbis nākamo sezonu sāks Dohā, kur viņš piedalījies jau četras reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu