Serēna Viljamsa un Cibuļkova tiksies «Australian Open» 1/4 finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules pirmā rakete amerikāniete Serēna Viljamsa un slovākiete Dominika Cibuļkova tiksies Austrālijas atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā, kļuva zināms pēc pirmdien Melburnā aizvadītajām astotdaļfināla spēlēm.

Viljamsai bija vajadzīgi trīs seti, lai pārspētu ar 24. numuru izlikto spānieti Garbini Muguruzu 2-6, 6-3, 6-2. Arī Cibuļkova, kura izlikta ar 11. numuru, trīs setos pārspēja baltkrievieti Viktoriju Azarenku 6-2, 3-6, 6-3.

Medisona Kīsa astotdaļfinālā uzvarēja citu amerikānieti Medisonu Brenglu ar 6-2, 6-4 un ceturtdaļfinālā spēlēs pret amerikānieti Venusu Viljamsu, kura izlikta ar 18. numuru un pirmdien pārspēja ar 6. numuru izlikto polieti Agņešku Radvaņsku 6-3, 2-6, 6-1.

Vīriešu astotdaļfināla spēlē pagājušā gada turnīra uzvarētājs šveicietis Stens Vavrinka, kurš izlikts ar 4. numuru, pārspēja spāni Gijermo Garsiju-Lopesu ar 7-6 (7-2), 6-4, 4-6, 7-6 (10-8). Vavrinkas pretinieks ceturtdaļfinālā būs ar piekto numuru izliktais japānis Kei Nisikori, kurš ar 6-3, 6-3, 6-3 uzvarēja spāni Dāvidu Ferreru, kam turnīrā bija piešķirts devītais numurs.

Ar astoto numuru izliktais kanādietis Milošs Raoničs uzvarēja ar 12. numuru izlikto spani Feliciano Lopesu ar 6-4, 4-6, 6-3, 6-7 (7-9), 6-3 un ceturtdaļfinālā spēlēs ar pasaules pirmās raketes serba Novaka Džokoviča un Luksemburgas tenisista Žila Millera cīņas uzvarētāju.

Austrālijas atklātais čempionāts ar kopējo prēmiju fondu 28,34 miljoni eiro noslēgsies 1. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu