Džokovičs bez problēmām sasniedz «Australian Open» 1/4 finālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sezonas pirmā «Grand Slam» tenisa turnīra «Australian Open» ceturtdaļfinālu trešdien sasniedza ATP ranga līderis serbs Novāks Džokovičs, kurš ceturtās kārtas mačā ar 6-4, 7-5, 7-5 pieveica Luksemburgas pārstāvi Žilu Milleru.

Mačs ilga divas stundas un 8 minūtes. Tā laikā serbs izpildīja 13 «eisus», kamēr viņa pretinieks neatvairāmi servēja 7 reizes.

27 gadus vecais Džokovičs no 11 izdevībām 3 reizes lauza sāncenša servi (katrā setā pa reizei), bet Millers neizmantoja nevienu no četrām iespējam.

«Nezināju, ko no viņa sagaidīt, taču zinu, kā viņš spēlē un, ka ir pieredzējis spēlētājs,» korta intervijā pēc gūtās uzvaras sacīja ATP ranga 1. rakete. «Viņš ir pelnījis cieņu, jo šeit uzvarēja labākā piecpadsmitnieka spēlētājus.»

Millers ATP rangā atrodas 42. vietā, kas ir viņa karjeras augstākais rādītājs.

31 gadu vecais Luksemburgas tenisists «Grand Slam» turnīru ceturtajā kārtā nebija iekļuvis kopš 2011. gada «US Open» čempionāta.

Džokovičs ir četrkārtējs «Australian Open» čempions. Pirmo titulu Melburnā viņš ieguva 2008. gadā, bet pārējos laikā no 2011. līdz 2013. gadam. Iepriekšējā sezonā triumfēja šveicietis Stens Vavrinka, kas astotdaļfinālā 7-6 (7-2), 6-4, 4-6, 7-6 (10-8) apspēlēja spāni Gijermo Garsiju-Lopesu.

Trešdien ceturtdaļfinālā Džokovičs spēkosies ar kanādieti (8) Milošu Raoniču, kurš ceturtās kārtas spēlē 6-4, 4-6, 6-3, 6-7 (7:9), 6-3 sīvā cīņā pārspēja spāni Felisiano Lopesu, kam sacensībās bija 12. numurs.

Austrālijas atklātais čempionāts ar kopējo prēmiju fondu 28,34 miljoni eiro noslēgsies 1. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu