Viljamsa: Gribu uzvarēt, bet tas nav dzīvības un nāves jautājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

WTA ranga līdere amerikāniete Serēna Viljamsa darīs visu iespējamo, lai sestdien kļūtu par seškārtēju sezonas pirmā «Grand Slam» tenisa turnīra «Australian Open» uzvarētāju. «Gribu vinnēt, bet tas nav dzīvības vai nāves jautājums,» viņa sacīja.

«Esmu patīkami satraukta atkal iekļūt sacensību finālā,» korta intervijā pēc uzvaras pusfinālā 7-6 (5), 6-2 pār savu tautieti Medisoni Kīsu sacīja Viljamsa. «Ļoti gaidīju šo turnīru, un man šeit patiešām patīk spēlēt.»

19 gadus vecā Kīsa tiek uzskatīta par ASV tenisa jauno uzlecošo zvaigzni. «Viņa ir lieliska tenisiste. Domāju, ka drīzumā viņa uzvarēs šajā turnīrā un izcīnīs daudz «Grand Slam» čempiontitulus. Pirmajā setā viņa uz mani izdarīja lielu spiedienu.»

Jaunākā no māsām Viljamsām «Australian Open» finālā iekļuvusi sesto reizi. Par prestižo sacensību uzvarētāju viņa kļuvusi 2003., 2005., 2007., 2009. un 2010. gadā.

33 gadus vecā Viljamsa finālā spēkosies ar krievieti Mariju Šarapovu, kas pusfinālā ar 6-3, 6-2 pārspēja savu tautieti Jekaterinu Makarovu.

«Marija šobrīd spēlē lieliski. Viņa joprojām ir turnīra dalībniece un ir cīnītāja, kas nekad nepadodas,» turnīra organizatori citē Viljamsu. «Mūs gaida jauna tikšanās. Viņai nav ko zaudēt, var tikai iegūt. Arī es došos kortā ar tādu pašu noskaņojumu. Esmu šeit uzvarējusi vairākas reizes un vēlos to izdarīt vēlreiz. Gribu vinnēt, bet tas nav dzīvības vai nāves jautājums.»

Austrālijas atklātais čempionāts ar kopējo prēmiju fondu 28,34 miljoni eiro noslēgsies 1. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu