Top 10: pasaulē seksīgākās tenisistes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Noteikt, kurš vai kura ir seksīgāks, ir subjektīvi. Tomēr, ja, piemēram, tā pati meitene vairākkārt parādās reklāmās, pozē uz žurnālu vākiem vai tiek ierindota kādā no seksīgāko sarakstiem, tas ir zināms rādītājs. Tenisu spēlē ļoti daudz skaistu sieviešu, un nav vienkārši noteikt, kura par kuru seksīgāka. Ja vadās pēc sasniegumiem kortos un publicitātes ārpus tā, ir vieglāk. Jūsu uzmanībai 10 seksīgākās tenisistes. Komentāru sadaļa ir atvērta, lai izteiktos par jūsuprāt vēl kādu skaistu tenisisti.

 
Jūlija Gergesa
Jūlija Gergesa Foto: AFP/LETA

Jūlija Gergesa (Vācija)

26 gadus vecajai vācietei Jūlijai Gergesai tenisā vadošā roka ir labā. Viņa iedvesmojusies no šveicietes Martinas Hingisas, bet mīļākais turnīrs Vācijas tenisistei ir Melburnā notiekošais «Grand Slam» «Australian Open». Gergesas iecienītākais mūziķis ir pop karalis Maikls Džeksons.

Par savas karjeras mērķi Gergesa izvirzījusi kļūšanu labākai, to paveicot soli pa solim.

Gergesu var raksturot kā ļoti agresīvu tenisisti, kas katrā mačā cīnās ar milzīgu enerģiju.

2012. gadā Gergesa WTA rangā sasniedza 15. vietu, bet šobrīd atrodas 67. pozīcijā. Karjeras laikā viņa uzvarējusi divos WTA vienspēļu un četros dubultspēļu turnīros. Kopumā viņa nopelnījusi 3,6 miljonus ASV dolāru.

Thanks for your support Towradgi ... #aoblitz Let's get the @australianopen started tomorrow... #teamjule

A photo posted by Julia Goerges (@jgoerges88) on

 
Ana Ivanoviča
Ana Ivanoviča Foto: AFP/LETA

Ana Ivanoviča (Serbija)

27 gadus vecā serbiete Ana Ivanoviča 2008. gada jūnijā kļuva par pasaules pirmo raketi. Šobrīd WTA rangā viņa atrodas 6. pozīcijā. Karjeras laikā Ivanoviča nopelnījusi vairāk nekā 13 miljonus ASV dolāru.

Ar tenisu Ivanoviča sāka nodarboties jau piecu gadu vecumā, iedvesmojoties no sacensībām, ko skatījās televīzijā. Viņa labprāt skatās filmas, par iecienītāko žanru atzīstot trillerus. Tāpat serbietei patīk mūzika (pop un R&B), iepirkties un mode. Ivanoviča vairākkārt nonākusi uz pazīstamiem vīriešu žurnālu vākiem.

Ivanoviča brīvi komunicē dzimtajā, angļu un spāņu valodā. Viņas mīļākās vietas pasaulē ir Melburna, Parīze, Roma un Maljorka.

Karjeras laikā Ivanoviča izcīnījusi 15 WTA titulus, tostarp 2008. gadā triumfējot prestižajā «Grand Slam» turnīrā «French Open».

Ready for #wtalinz players party. Ballet night.... Black swan!

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 
Marija Šarapova
Marija Šarapova Foto: AFP/LETA

Marija Šarapova (Krievija)

Krieviete Marija Šarapova tiek uzskatīta ne tikai par vienu no simpātiskākajām tenisistēm, bet arī par vienu no simpātiskākajām sportistēm kopumā. 27 gadus vecā tenisiste uzvarējusi visos piecos «Grand Slam» turnīros un ir Londonas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvēja. Šarapova ir bijusi reitinga pirmajā vietā, bet patlaban pasaules labāko sarakstā ir otrajā vietā aiz Serēnas Viljamsas.

Kopumā viņa uzvarējusi 34 WTA turnīros, nopelnot vairāk par 34 miljoniem ASV dolāru.

Ārpus sporta laukuma Šarapova ir teju vai modes ikona, viņa ir seksīga, ar izsmalcinātu stilu. Šarapova nereti pozē dažādās reklāmās un ir redzama uz žurnālu vākiem.

Šarapova kortā ir viena no skaļākajām tenisistēm.

 
Dominika Cibuļkova
Dominika Cibuļkova Foto: AP/Scanpix

Dominika Cibuļkova (Slovākija)

25 gadus vecā Dominika Cibuļkova no Slovākijas pazīstama kā īsta cīnītāja, kas kortā atdod sevi visu. 2014. gadā viņa iekļuva prestižā «Grand Slam» turnīra «Australian Open» finālā. Karjeras laikā viņa ieguvusi četrus WTA titulus, nopelnot 6,6 miljonus ASV dolāru.

Cibuļkovai patīk mūzika, kino un satikties ar draugiem. Par savu laimīgo numuru viņa uzskata 9. Sevi viņa raksturo kā laimīgu personu ar lielu enerģijas devu. Slovākietes mīļākās pilsētas ir Ņujorka, Parīze un dzimtā Bratislava.

Karjeras augstākais sasniegums Cibuļkovai ir 10. vieta WTA rangā, bet šobrīd viņa atrodas 18. pozīcijā.

Great night.. #3miesto a u vas som #vyhrala!!! #dakujem #thankyou #happy #gala more pics coming haha!

A photo posted by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Another "title"! #happy #greatnight #thankyouguys #dakujem #greatyear #pome #blumarinegirl #blumarinedress ?❤️

A photo posted by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 
Marija Kiriļenko
Marija Kiriļenko Foto: AP/Scanpix

Marija Kiriļenko (Krievija)

28 gadus vecā Marija Kiriļenko pēdējā laikā preses uzmanību piesaistījusi nevis ar saviem rezultātiem tenisā, bet gan nesen notikušajām laulībām ar turīgu krievu biznesmeni. Šosezon Kiriļenko kortā oficiālos mačos nav devusies, bet par karjeras beigšanu nav ziņojusi. Vēl salīdzinoši nesen viņas dzīvesdraugs bija pazīstamais krievu hokejists Aleksandrs Ovečkins. Abu attiecības izjuka, par ko prieku pauda Kiriļenko draugi, sakot, ka Marija tādu vīru nav pelnījusi.

2013. gadā Kiriļenko sasniedza WTA ranga 10. pozīciju, kas ir karjeras labākais rādītājs. Viņa izcīnījusi 6 WTA turnīru vienspēļu titulus, kopumā nopelnot nepilnus 7 miljonus ASV dolāru.

Kiriļenko ir 2002. gada «Grand Slam» turnīra «US Open» junioru sacensību uzvarētāja. Pieaugušo kārtā viņa nevienā no četriem visprestižākajiem turnīriem gan nav triumfējusi.

Lovely day ? #BlueSky

A photo posted by ?Maria Kirilenko? (@mkirilenko87) on

 
Laura Robsone
Laura Robsone Foto: Facebook

Laura Robsone (Lielbritānija)

21 gadu vecā Laura Robsone no Lielbritānijas ir sieviešu tenisa uzlecošā zvaigzne. Viņu bieži nomocījuši savainojumi, kas līdz galam sportistei nav ļāvis apliecināt savu potenciālu.

2012. gadā Robsone duetā ar skotu Endiju Mareju kļuva par Londonas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvēju jaukto dubultspēļu sacensībās. Robsone labi jūtas kameras priekšā un ir fotogēniska meitene.

WTA rangā viņa karjerā sasniegusi 27. pozīciju, būdama savas valsts spēcīgākā tenisiste. Līdz šim viņas kontā ir uzvara vienā ITF kategorijas turnīrā.

Boat life birthday bonanza. @jensav11

A photo posted by Laura Robson (@laurarobson5) on

 
Eižēnija Bušāra
Eižēnija Bušāra Foto: Reuters/Scanpix

Eižēnija Bušāra (Kanāda)

Kanādas tenisiste Eižēnija Bušāra tikko nosvinēja 21. dzimšanas dienu. Pērn viņa spēlēja pasaules visprestižākā turnīra Vimbldonas čempionāta finālā.

Kortā Bušāra ir pamanāma ne tikai ar iznesīgo augumu, bet arī ar agresīvo spēles stilu. Līdz šim viņas rēķinā ir viens WTA tituls, un nav šaubu, ka nākotnē viņa par sevi vēl liks runāt.

Bušārai ir dvīņumāsa, kas ir par sešām minūtēm vecāka.

WTA rangā viņa šobrīd ieņem 7. pozīciju, karjeras labākais sasniegums ir vēl par divām vietām augstāk. Iepriekšējā gadā viņa tika nosaukta par Kanādas gada labāko tenisisti.

Never far from the beach ☀️??

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 
Bojana Jovanovski
Bojana Jovanovski Foto: Facebook

Bojana Jovanovski (Serbija)

23 gadus vecā serbiete Bojana Jovanovski ir vēl viena uzlecošā tenisa zvaigzne. Viņas prasmju arsenālu attīsta tēvs.

Karjeras labāko rādītāju WTA rangā viņa sasniegusi pagājušā gada augustā, kad ieņēma 32. pozīciju. Šobrīd ir 63. vietā. Kopumā viņa ieguvusi jau 2 WTA turnīru titulus, nopelnot 1,7 miljonus ASV dolāru.

Belgradā dzimušās sportistes mīļākā pilsēta ir Ņujorka, iedvesmojas no Rafaela Nadala, kādu dienu grib kļūt par pasaules pirmo raketi.

Jovanovski ir pozējusi vairākiem vīriešu žurnāliem.

 
Karolīne Vozņacki
Karolīne Vozņacki Foto: AP/Scanpix

Karolīne Vozņacki (Dānija)

24 gadus vecā Karolīne Vozņacki ir apdāvināta Dānijas tenisiste. Viņa savulaik bija pasaules pirmā rakete, bet pašreiz ir WTA ranga 5. pozīcijā.

2014. gadā Vozņacki vairāk uzmanības lokā nonāca saistībā ar notikumiem privātajā dzīvē. Viņai pārtrūka attiecības ar slaveno golferi Roriju Makilroju, ar kuru bija saderinājusies un gatavojās laulībām. Par savienības pārtraukšanu Makilrojs paziņoja ar mobilā telefona starpniecību.

Kādreizējā ranga līdere karjeras laikā izcīnījusi 22 WTA turnīru čempiontitulus vienspēlēs, nopelnot teju 20 miljonus ASV dolāru.

Vozņacki ar tenisu sāka nodarboties septiņu gadu vecumā. Viņas vecāki un brālis ir sportisti, tāpēc loģiski, ka arī Karolīne nokļuva sportā. Tenisā viņa apbrīnojusi Martinu Hingisu un Štefiju Grāfu.

Vozņacki ir ļoti laba draudzene pēdējo gadu pasaules labākajai tenisistei amerikānietei Serēnai Viljamsai. Jādomā, ka dānietes ārējais veidols ļautu viņai kļūt par pieprasītu modeli.

Good morning ☀️

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 
Daniela Hantuhova
Daniela Hantuhova Foto: Facebook

Daniela Hantuhova (Slovākija)

31 gadu vecā Daniela Hantuhova no Slovākijas noslēdz šo seksīgāko tenisistu sarakstu. WTA rangā viņa šobrīd ieņem 45. vietu, bet karjeras labāko rādītāju viņa sasniegusi pirms 12 gadiem, kad atradās augstajā 5. pozīcijā.

Lai arī viņa pārsniegusi 30 gadu slieksni, joprojām ļoti labi izskatās peldkostīmā, apakšveļā.

Šajā sezonā Hantuhova kļuva par «Thailand Open» čempioni, bet kopumā viņas kontā ir 7 WTA turnīru uzvarētājas tituli.

181 centimetru slaidā tenisiste brīvi pārvalda angļu, vācu un mācās itāļu valodu. Sportā viņa iedvesmojusies no Rodžera Federera, Pīta Samprasa, Maikla Džordana un Maikla Šūmahera.

Party time #WTAParty in London,can't wait for Wimbledon to start! #funtimes :)

A photo posted by Daniela Hantuchova (@danielahantuchova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu