Pasaules vadošo tenisistu duelī Federers pieveic Džokoviču Dubaijas turnīra finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par Dubaijas «ATP World Tour 500» sērijas tenisa turnīra uzvarētāju sestdien jau septīto reizi karjerā kļuva leģendārais šveicietis Rodžers Federers, kurš titula mačā pieveica ATP ranga līderi Novāku Džokoviču no Serbijas.

Finālā Federers bija pārāks ar rezultātu 6-4, 7-5, izcīnot 84. titulu savā karjerā. Katrā no setiem šveicietis pretinieka servi lauza pa vienai reizei.

Mača gaitā Federers izpildīja 12 netveramās serves un šajā rādītājā pārsniedza 9000 robežu, ko līdz šim bija paveikuši vien trīs citi spēlētāji.

Savā karjerā Federers pa septiņām reizēm uzvarējis arī Halles turnīrā Vācijā un Vimbldonas čempionātā, kuros abos sacensības risinās uz zāles seguma.

Tikmēr Dohas WTA «Premier» sērijas sacensībās dāmām sestdien finālā čehiete Lūsija Safāržova ar 6-4, 6-3 apspēlēja kādreizējo WTA ranga līderi Viktoriju Azarenku no Baltkrievijas.

Azarenkai visu iepriekšējo sezonu sabojāja trauma, bet šajā mačā viņa pārtrauca 14 uzvaru sēriju, nespējot Kataras turnīrā triumfēt trešo reizi karjerā.

Safāržova guva sesto titulu karjerā un pirmo kopš 2013.gada Kvebekas turnīra. Mačs ilga vien stundu un 26 minūtes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu