Nadals izstājas no Maiami turnīra un pametīs ranga 3. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas tenisists Rafaels Nadals Maiami «Masters» sērijas tenisa turnīra trešās kārtas mačā svētdien ar 4-6, 6-2, 3-6 piekāpās savam tautietim Fernando Verdasko. Līdz ar to kļuvis skaidrs, ka titulētais spānis jaunnedēļ pametīs reitinga 3. vietu.

Verdasko savu titulēto pretinieku apspēlēja 2 stundu un 15 minūšu laikā. Viņam tas izdevās otro reizi pēc kārtas. Pirms tam Verdasko Nadalam piekāpās 11 reizes pēc kārtas.

«Tā ir liela uzvara, un vienmēr patīkami tādus panākumus gūt piepildītā stadionā, tik nozīmīgā turnīrā kā Maiami «Masters», turklāt pret vienu no labākajiem tenisistiem vēsturē,» ATP mājas lapā citēts Verdasko. «Centīšos izbaudīt mirkli.»

Jaunnedēļ Nadals zaudēs vietu ATP ranga 3. pozīcijā, sev priekšā palaižot skotu Endiju Mareju. Spānijas tenisistu var apsteigt arī japānis Kei Nišikori un kanādietis Milošs Raoničs.

«Šī ir laba diena. Spēlēju labi un uzvarēju. Esmu ļoti laimīgs, un tagad man nepieciešama atpūta, lai būtu gatavs nākamajai cīņai,» teica Verdasko, kurš ATP rangā ir 34. vietā.

Ceturtajā kārtā Verdasko spēkosies ar argentīnieti Huanu Monako, kas otrās kārtas mačā 6-2, 6-4 pārspēja Latvijas labāko tenisistu Ernestu Gulbi, bet trešajā kārtā 7-5, 6-4 uzvarēja spāni Giljermo Garsiju Lopesu.

Turnīra kopējais balvu fonds ir 4 562 245 ASV dolāri. Sacensības, kas risināsies cietā seguma kortos, ilgs līdz 5. aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu