Gulbis «Roland Garros» sāks pret Sijslingu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šosezon neveiksmīgi spēlējošais Ernests Gulbis sev svarīgo «Grand Slam» tenisa turnīru «Roland Garros» sāks pret Igoru Sijslingu no Nīderlandes, kurš pamatsacensībās iekļuva caur kvalifikāciju.

(Papildināts viss teksts.)

26 gadus vecais Gulbis iepriekšējā sezonā aizkļuva līdz pusfinālam, nopelnot 720 reitinga punktus. Pēc tam viņš pirmo reizi karjerā ielauzās labāko spēlētāju desmitniekā. Šosezon Gulbim pērn iegūtie punkti jāaizstāv. Ja latvietis piedzīvos ātru izstāšanos no turnīra, viņš piedzīvos ievērojamu kritumu reitingā.

Šobrīd Gulbis ir 25. raketes godā, bet turnīrā viņam 24. numurs, kas pirmajās divās kārtās ļauj izvairīties no tikšanās ar kādu citu izlikto spēlētāju.

Pirmajā kārtā Gulbis spēkosies ar Sijslingu, kurš ATP rangā ir 166. vietā.

2014. gadā Gulbja sniegums Francijas atklātajā čempionātā ir viņa labākais rādītājs «Grand Slam» raudzes turnīros. Līdz šim viņš Parīzē notiekošajā turnīrā piedalījies astoņas reizes.

Gulbis šosezon 14 spēlēs guvis tikai divas uzvaras.

Pamatsacensības startēs svētdien, bet kvalifikācijas mači noslēgsies piektdien.

Sezonas otrā «Grand Slam» turnīra balvu fonds ir 28 miljoni eiro. Tas risinās māla jeb clay seguma kortos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu