Gulbim «Roland Garros» 1. kārtas spēle svētdien pēcpusdienā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ernests Gulbis pirmās kārtas spēli Francijas atklātā tenisa čempionātā Parīzē pret Igoru Sijslingu no Nīderlandes svētdien aizvadīs pirmajā kortā pēcpusdienā pēc divām citām spēlēm, liecina organizatoru publicētā dienas kārtība.

Cīņas pirmajā kortā sāksies plkst. 12 pēc Latvijas laika ar spāņa Roberto Bautistas Aguta spēli pret vācieti Florianu Maijeru un spānietes Garbines Muguruzas spēli pret horvātieti Petru Martiču, kas norāda uz to, ka Gulbja un Seislinga spēles sākums varētu būt ap plkst. 17.

Pagājušā gada turnīra finālists, Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) ranga 25. vietā esošais Gulbis izlikts ar 24. numuru. Sijslings ir viens no kvalifikācijas turnīra uzvarētājiem, kurš pasaules rangā ieņem 166. vietu. Abi vienreiz ir tikušies, kad 2013. gada rudenī Stokholmā uzvarēja Gulbis.

Parīzē Gulbim būs jāaizstāv 720 punkti, ko viņš guva par iekļūšanu pusfinālā pagājušajā gadā. Tajā viņš piekāpās pasaules ranga līderim Novakam Džokovičam, taču sasniedza savu lielāko panākumu karjerā. 2008. gadā Gulbis aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam. Francijas atklātais čempionāts ir vienīgais no «Grand Slam» turnīriem, kurā latvietis pārvarējis četras kārtas.

Šogad Gulbis startējis 12 turnīros un tikai divos spējis iekļūt nākamajā kārtā. Aizvadītajās 14 spēlēs viņš guvis tikai divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu