Bijusī ranga vicelīdere Radvaņska zaudē «Roland Garros» pirmajā kārtā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijusī pasaules sieviešu tenisa ranga vicelīdere Agņeška Radvaņska pirmdien Parīzē cieta negaidītu zaudējumu Francijas atklātā tenisa čempionāta pirmajā kārtā.

Radvaņska, kura turnīrā bija izlikta ar 14. numuru un tajā pašā vietā ir arī pasaules rangā, ar 2-6, 6-3, 1-6 zaudēja Vācijas tenisistei Annikai Bekai, kura pasaules rangā ir tikai 83. vietā.

Šī bija tikai trešā reize Polijas tenisistes karjerā, kad viņa «Grand Slam» turnīrā zaudē pirmajā kārtā. Radvaņska savulaik ir spēlējusi Vimbldonas tenisa turnīra finālā.

Vīriešu vienspēlēs pārliecinošu uzvaru guva čehs Tomāšs Berdihs, kurš ar 6-0, 7-5, 6-3 pārspēja japāni Jošihito Nišioku. Otrajā kārtā Berdihs tiksies ar savu tautieti Radeku Štepāneku, kurš savos 36 gados ir turnīra vecākais dalībnieks vīriešu vienspēlēs.

Neveiksmi piedzīvoja spānis Felisiano Lopess, kurš turnīrā bija izlikts ar 11. numuru, taču zaudēja Teimurazam Gabašvili no Krievijas ar 3-6, 6-7 (9-11), 3-6.

Svētdien pirmo kārtu pārvarēja Latvijas tenisists Ernests Gulbis, kurš pārspēja Igoru Sijslingu no Nīderlandes. Gulbja nākamais pretinieks būs mājinieks Nikolā Majū. Spēle notiks trešdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu