Marejs: Esmu daudz labākā situācijā nekā pērn

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu lielākā cerība sezonas trešajā «Grand Slam» turnīrā Vimbldonā Endijs Marejs izteicies, ka viņam patīk sadarboties ar kādreizējo Francijas tenisisti Amēliju Moresmo, kas ir viņa trenere.

Šonedēļ Londonā sākas pasaulē prestižākais tenisa turnīrs - Vimbldonas čempionāts, un viens no tā galvenajiem favorītiem ir 28 gadus vecais Marejs, kas ir 2013. gada čempions.

«Grūti pateikt, vai šobrīd esmu labākajā formā, bet jūtos ļoti labi,» BBC citēts Marejs. «Fiziskajā ziņā jūtos stiprs, esmu labā kondīcijā. Katrā ziņā esmu daudz labākā situācijā nekā pērn.»

2014. gada sezonā viņš nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

«Pagājušajā sezonā vienā no turnīriem es zaudēju Rodžeram Federeram ar 0-6, 1-6, un Moresmo bija viena no nedaudzajiem cilvēkiem, kas mani grūtajā brīdī atbalstīja,» izdevumā «Tennis Actu» izteicies Marejs. «Pagājušajā gadā mēs pārvarējām daudzus grūtus brīžus.»

Marejam zaudējumu šā gada Vimbldonas 2. numuram bijis ļoti grūti pārdzīvot. To viņam palīdzēja izdarīt Moresmo. «Tas bija īpaši sāpīgs zaudējums. Amēlija būtiski atšķiras no citiem treneriem. Man ar viņu ļoti patīk strādāt.»

Vimbldonas čempionāts zāliena seguma kortos ar kopējo prēmiju fondu 17 802 109 eiro risināsies līdz 12. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu