Džokovičs un Viljamsa iekļūst Vimbldonas turnīra otrajā kārtā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušā gada uzvarētājs Novaks Džokovičs un pieckārtējā sieviešu turnīra uzvarētāja Serena Viljamsa pirmdien iekļuva Vimbldonas tenisa turnīra otrajā kārtā, bet organizatori pastiprinājuši drošības pasākumus un tiek gaidīts liels karstums.

Ar pirmo numuru izliktais Džokovičs pirmajā kārtā pārspēja vācieti Filipu Kolšraiberu ar 6-4, 6-4, 6-4.

Sieviešu turnīrā ar pirmo numuru izliktā Viljamsa, kurai ir izredzes kļūt par pirmo kopš Štefijas Grāfas 1988. gadā, kas vienas sezonas laikā uzvarējusi visos četros «Grand Slam» turnīros, ar 6-4, 6-1 uzvarēja Margaritu Gasparjanu no Krievijas.

Nākamajā kārtā iekļuvusi arī 2004. gada čempione, ar ceturto numuru izliktā Marija Šarapova, kas ar 6-2, 6-2 uzvarēja Lielbritānijas pārstāvi Johannu Kontu.

Ar devīto numuru izliktā spāniete Karla Suaresa Navarro ar 2-6, 0-6 tikai 52 minūtēs zaudēja Latvijas tenisistei Jeļenai Ostapenko.

Skatītāji «All Enghland Club» kortos Londonas dienvidrietumos ir pakļauti parastajai rokas bagāžas pārbaudei pie ieejām, bet policisti redzami gan perimetrā, gan kortu iekšpusē. Briti bija lielākā daļa no bojā gājušajiem Tunisijā veiktā džihadistu terora akta pagājušajā nedēļā.

Terora draudi Lielbritānijā novērtēti kā «stipri», kas nozīmē ļoti iespējamu uzbrukumu.

Vēl viena problēma ir uznākušais karstuma vilnis. Otrdien un trešdien tiek paredzēta vairāk nekā 30 grādu temperatūra.

Kāds no britu laikrakstiem pat prognozējis gaisa temperatūru trešdien 36 grādus, kas būtu visu laiku karstuma rekords šajā turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu