Vai Gulbis šosezon pirmo reizi izcīnīs divas uzvaras pēc kārtas?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Otrās kārtas spēli Bostades «ATP World Tour 250» sērijas tenisa turnīrā šodien aizvadīs Ernests Gulbis, kurš spēkiem mērosies ar kvalifikācju pārvarējušo francūzi Polu-Anrī Matjē. Mačs par iekļūšanu ceturtdaļfinālā varētu sākties ap pulksten. 13.30 pēc Latvijas laika.

26 gadus vecais Gulbis šo sezonu kopumā aizvada ļoti neveiksmīgi, bet šo turnīru viņš sāka ar sezonas pārliecinošāko uzvaru, ar rezultātu 6-2, 6-0 sakaujot Turcijas labāko tenisistu Marselu Ilhanu.

Šosezon Gulbis vienspēlēs vēl ne reizi nav izcīnījis divas uzvaras pēc kārtas.

ATP reitingā Gulbis ieņem 81. vietu, kamēr viņa pretinieks ir 121. pozīcijā. Līdz šim viņi tikušies trīsreiz, visos mačos uzvaru svinot Matjē.

33 gadus vecais Francijas tenisists sacensības sāka no kvalifikācijas, bet pirmajā kārtā viņš ar 7-5, 6-3 pieveica ar 7. numuru izlikto tautieti Žeremiju Šardī.

Par pirmās kārtas pārvarēšanu Gulbis nopelnīja 20 reitinga punktus un 7655 eiro prēmiju.

Ceturtdaļfinālā Gulbja - Matjē dueļa labākais tiksies ar spāni Albertu Ramosu-Vinoasu vai citu spāni Tomiju Robredo, kam turnīrā 2. numurs.

«SkiStar Swedish Open» turnīrs risinās māla seguma kortos. Tā kopējais prēmiju fonds ir 439 405 eiro. Gulbis līdz šim Bostadē spēlējis vienu reizi. Tas notika 2007. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu