Gulbis dramatiskā cīņā nepārvar Hamburgas turnīra 1. kārtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zaudējumu Hamburgas «ATP World Tour 500» sērijas tenisa turnīra pirmās kārtas mačā otrdien piedzīvoja Ernests Gulbis, kurš ar rezultātu 3-6, 7-6 (5), 3-6 piekāpās Argentīnas pārstāvim. Otrajā setā latvietis spēja atspēlēt trīs mačbumbas. Gulbis šosezon 22 spēlēs izcīnījis vien piecas uzvaras.

Otrajā setā Gulbis atradās priekšā 5-3, taču pamanījās pārvaru izsēt, nonākot iedzinēja lomā 5-6. Turklāt viņš atspēlēja trīs mačbumbas, pēcāk uzvarētāja noteikšanu atliekot uz trešo setu. Otrā seta taibreikā latvietis bija pārāks 7-5.

Izšķirīgajā setā izpaudās Monako pārākums. Viņš izvirzījās priekšā 2-0, 4-1 un vēlāk pārvaru nosargāja, izcīnot savu piekto uzvaru septiņās savstarpējās spēlēs. Spēle ilga 2 stundas un 41 minūti.

ATP reitingā Gulbis ieņem 80. vietu, kamēr viņa sāncensis ir 38. pozīcijā.

Par dalību sacensībās Gulbis reitinga punktus nenopelnīja, bet saņems 9010 eiro prēmiju.

Nākamajā kārtā 31 gadus vecais argentīnietis tiksies ar francūzi Liku Puilu, kas pamatsacensībās iekļuva caur kvalifikāciju. ATP rangā viņš ir 85. pozīcijā.

Monako ir 2012. gada Hamburgas turnīra čempions.

«Bet-at-home Open» turnīrs risinās māla jeb clay seguma kortos. Sacensību kopējais prēmiju fonds ir 1 285 955 eiro.

Gulbis Hamburgā spēlē trešo reizi karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu