Šarapova atsaukusi dalību «US Open»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Krievijas tenisiste Marija Šarapova atsaukusi savu dalību sezonas noslēdzošajā «Grand Slam» turnīrā «US Open», viņa paziņoja sociālā tīkla «Facebook» profilā.

«Diemžēl šogad nevarēšu piedalīties «US Open». Darīju visu iespējamo, lai sagatavotu sevi, bet tam pietrūka laika,» vēsta Šarapova, kura dziedē kājas savainojumu. «Saviem līdzjutējiem varu teikt, ka atgriezīšos pēc pāris nedēļām Āzijas turnīros. Gadu grasos noslēgt vesela un spēcīga.»

WTA rangā 28 gadus vecā sportiste šobrīd ieņem 3. pozīciju.

Šarapova ir 2006. gada «US Open» čempione. Pēc tam gan viņa tikai vienreiz tikusi tālāk par ceturto kārtu, 2012. gadā iekļūstot sacensību pusfinālā.

Krievijas vadošā tenisiste veselības likstu dēļ ASV atklāto čempionātu izlaida arī pirms diviem gadiem.

Šarapovas vietā izlikto spēlētāju sarakstā iekļauta 21 gadu vecā krieviete Darja Gavrilova, kas WTA rangā ieņem 38. pozīciju.

«US Open» Ņujorkā cietā jeb hard seguma kortos risināsies no 31. augusta līdz 13. septembrim. Tā kopējais prēmiju fonds ir 42,3 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu