Ostapenko izcīna pirmo panākumu «US Open»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA

Latvijas labākā tenisiste Jeļena Ostapenko ASV atklātā čempionāta vienspēļu pamatturnīra pirmajā mačā otrdien sīvā cīņā ar 6-4, 1-6, 6-4 pārspēja vācieti Anniku Beku

Šī Latvijas tenisistei bija pirmā uzvara ASV atklātā čempionāta pamatsacensībās pieaugušajiem.

Ostapenko jau cīņas sākumā realizēja divas breikbumbas un uzvarēja pie savas serves, nonākot vadībā ar 3-0. Tiesa, ceturtajā geimā servi lauza jau vāciete, vienu punktu atgūstot, bet turpinājumā uzvarēja arī pie savas serves (2-3).

Sestajā geimā Beka atkal varēja lauzt Ostapenko servi, taču viņai neizdevās realizēt nevienu no divām breikbumbām. Devītajā geimā pie breikbumbas, kas vienlaicīgi bija arī setbumba, tika Latvijas tenisiste, taču viņa savu iespēju neizmantoja. Tiesa, jau nākamajā geimā Ostapenko sīvā cīņā uzvarēja pie savas serves, tādējādi svinot panākumu arī visā setā.

Otrā seta sākumā Ostapenko nonāca iedzinējos ar 0-3, vienreiz zaudējot pie savas serves. Vēl vienu reizi Beka pretinieces servi lauza sestajā geimā, kad panāca 5-1 savā labā. Septītajā geimā vāciete guva punktu pie savas serves, līdz ar to svinot panākumu visā setā.

Trešā seta pirmajos četros geimos abas tenisistes lauza pretinieces serves un realizēja breikbumbas, panākot 2-2. Turpinājumā tās pa reizei uzvarēja pie savas serves, bet tad atkal realizēja pa vienai breikbumbai (4-4). Nākamajos divos geimos veiksmīgāka bija Ostapenko, kura uzvarēja gan pie savas serves, gan realizēja breikbumbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu