Ostapenko «US Open» otrajā kārtā tiksies ar itālieti Erani

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko sezonas noslēdzošā «Grand Slam» turnīra «US Open» otrajā kārtā spēkiem mērosies ar WTA ranga 16. pozīcijā esošo itālieti Sāru Erani.

18 gadus vecā Ostapenko otrdien pirmo reizi karjerā (pirmā dalības reize) pārvarēja «US Open» pirmo kārtu, ar rezultātu 6-4, 1-6, 6-4 pieveicot vācieti Anniku Beku.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Latvijas pārstāve jau nopelnījusi 110 reitinga punktus (40 par kvalifikācijas sacensību pārvarēšanu) un nākamajā WTA reitinga publicēšanas reizē pirmo reizi ielauzīsies labāko simts spēlētāju pulkā. Viņai garantēta arī 83 600 ASV dolāru prēmija.

Otrās kārtas mačā Ostapenko jātiekas ar 28 gadus veco Erani, kas «US Open» sāka ar ļoti pārliecinošu uzvaru, ar 6-0, 6-1 sagraujot WTA ranga 177. raketi Majo Hibi no Japānas. Erani karjeras laikā izcīnījusi 8 vienspēļu titulus, no kuriem vienu šosezon.

2012. gadā Erani spēlēja ASV atklātā čempionāta pusfinālā.

Tikmēr Ostapenko šī ir otrā reize, kad viņa iekļuvusi pieaugušo «Grand Slam» sacensību otrajā kārtā.

«US Open» Ņujorkā cietā jeb hard seguma kortos risināsies no 31. augusta līdz 13. septembrim. Tā kopējais prēmiju fonds ir 42,3 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu