«US Open» trešajā dienā pārsteigumu sagādā brāļi Braieni

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tenisa dubultspēļu pasaules ranga līderi 37 gadus vecie amerikāņu dvīņubrāļi Bobs un Maiks Braieni pirmo reizi vairāk nekā desmit gadu laikā sezonu noslēgs bez uzvaras kaut vienā «Grand Slam» turnīrā.

Ar pirmo numuru izliktie dvīņi trešdien Ņujorkā jau pirmajā ASV atklātā čempionāta kārtā ar 6-7 (4-7), 7-5, 3-6 zaudēja citam ASV duetam Stīvam Džonsonam un Semam Kverijam.

Braieni pēdējo reizi pirmajā kārtā Ņujorkā bija zaudējuši 2011. gadā. Par ASV atklātā čempionāta uzvarētājiem dubultspēlēs viņi ir kļuvuši piecas reizes, bet pavisam «Grand Slam» turnīros triumfējuši 16 reizes.

Trešdienas mačos trešajā kārtā iekļuva abi ar pirmajiem numuriem vienspēlēs izliktie - serbs Novāks Džokovičs un amerikāniete Serēna Viljamsa. Džokovičs ar 6-1, 6-2 viegli uzvarēja austrieti Andreasu Haideru-Maureru, bet Viljamsa ar 7-6 (7-5), 6-3 - Kiki Bertensu no Nīderlandes.

Tikai divi izliktie tenisisti otrās kārtas spēlēs zaudēja - bulgārs Grigors Dimitrovs (17.) un krieviete Anastasija Pavļučenko (31.). Dimitrovu ar 6-3, 7-6 (7-2), 2-6, 4-6, 6-4 uzvarēja Vsevolods Kukuškins no Kazahstānas, bet Pavļučenko ar 7-5, 6-4 uzvarēja igauniete Anete Kontaveita.

Savu pēdējo spēli karjerā aizvadīja amerikānis Mardijs Fišs, kuru ar 2-6, 6-3, 1-6, 7-5, 6-3 uzvarēja ar 18. numuru izliktais spānis Felisjano Lopess.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu