Džokovičs vēlas apsteigt Federeru izcīnīto «Grand Slam» titulu ziņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules pirmā rakete serbs Novāks Džokovičs vēlas apsteigt leģendāro šveicieti Rodžeru Federeru izcīnīto «Grand Slam» tenisa turnīru skaita ziņā, viņš atklājis laikrakstam «New York Times».

«Es liekuļotu, ja teiktu, ka nedomāju par to,» sacīja ATP ranga līderis. «Protams, vēlos apdzīt Federeru uzvarēto «Grand Slam» turnīru skaita ziņā.»

34 gadus vecais Federers savas karjeras laikā izcīnījis 17 «Grand Slam» titulus, tiesa, pēdējo no tiem 2012. gadā Vimbldonā. Tikmēr Džokovičs līdz šim «Grand Slam» turnīros palicis nepārspēts 10 reizes.

«Ja turpināšu rūpēties par savu ķermeni un saglabāšu pašreizējo noskaņojumu, tad varēšu sasniegt sportisko ilgmūžību,» norādīja Džokovičs. «Tādā gadījumā ceru, ka man vēl izdosies izcīnīt vairākus «Grand Slam» titulus.»

Džokovičs 2015. gadā uzvarēja trijos no četriem «Grand Slam» turnīriem - «Australian Open», Vimbldonā un «US Open». Līdz šim viņa kontā nav «Roland Garros» tituls, lai gan Parīzē trīs reizes spēlējis finālā.

«Vai varēšu spēlēt tikpat ilgi kā Rodžers un Serēna Viljamsa? Man tā ir sava veida spēle, pašam interesanti, cik ilgi varēšu spēlēt,» skaidro 28 gadus vecais tenisists.

Karjeras laikā kopumā Džokoviča kontā ir 55 ATP turnīru tituli, no kuriem 7 izcīnīti 2015. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu