Tenisiste Hibino Taškentā izcīna pirmo WTA titulu karjerā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Japānas tenisiste Nao Hibino sestdien izcīnīja pirmo titulu karjerā, triumfējot Taškentas WTA «International» sērijas sacensībās.

Turnīra finālmačā 20 gadus vecā Hibino ar 6-2, 6-2 pieveica par gadu jaunāko Horvātijas pārstāvi Donnu Vekiču.

Zīmīgi, ka pirms tam japāniete bija sev uzmanību pievērsusi piektdien, kad turnīra pusfināla mačā ar 6-3, 6-4 pārspēja šī turnīra pagājušā gada čempioni Bojanu Jovanovsku no Serbijas.

Līdz šim Hibino karjeras laikā bija izcīnījusi septiņus zemākas raudzes ITF titulus, taču nu viņa pirmo reizi ieguvusi WTA trofeju.

Šī turnīra pirmo kārtu nespēja pārvarēt Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kura piekāpās tieši Jovanovski priekšā.

Tikmēr jau pie savas 47.trofejas tikusi pieredzējusī amerikāniete Venusa Viljamsa. Viņai sestdien izdevās uzvarēt Ķīnā notikušajā Uhaņas WTA «Premier» sērijas turnīrā, kad, nonākot iedzinējos ar 3-6, 0-3 no tālākas dalības finālā atteicās Garvinje Muhurusa no Spānijas.

Spāniete no cīņas turpināšanas atteicās, jo savainojusi potīti, ko traumēja piektdien aizvadītajā pusfinālā pret vācieti Angeliku Kerberi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu