Hingisa: Rio Olimpiādē spēlēšu kopā ar Federeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējusī Šveices tenisiste Martina Hingisa atklājusi, ka 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs jauktajā dubultspēļu turnīrā spēlēs kopā ar savu slaveno tautieti Rodžeru Federeru, vēsta «Tennis Magazine».

«Kā vienmēr esmu teikusi, Rio spēlēšu kopā ar Rodžeru, tiesa, galīgais lēmums nav manās rokās,» norādīja 35 gadus vecā Hingisa. «Federeram ir savi plāni, un tie ir gana saspringti. Ja tomēr viņa lēmums būs citādāks, tad ceru spēlēt kopā ar Stenu Vavrinku. Viņš jau ir izteicies, ka būs gatavs spēlēt ar mani, ja Rodžers atteiksies. Jebkurā gadījumā - ar Federeru vai Vavrinku spēlēšu. Tas būs lieliski.»

Hingisa šobrīd dubultspēļu rangā ieņem dalītu pirmo vietu.

Federers atklājis, ka viņš varētu piedalīties jauktajā dubultspēļu turnīrā. Taču vēl nav drošs, jo ir pārāk saspringts kalendārs.

«Problēma tajā, ka pagaidām neredzu iespēju, kā var astoņu dienu laikā var spēlēt vienspēles, dubultspēles un jauktās dubultspēles,» sacīja 17 «Grand Slam» turnīru uzvarētājs vienspēlēs. «Ja centīšos uzvarēt visos turnīrus, sanāktu pat 15 mači. Kā tas iespējams? Es nezinu. Domāšu, kā lai sadala prioritātes.»

Olimpiskais tenisa turnīrs Riodežaneiro risināsies no 6. līdz 14. augustam.

Federers šobrīd ATP rangā ieņem 3. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu