Sevastova dramatiskā cīņā iekļūst WTA turnīra ceturtdaļfinālā Taivānā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOE CASTRO / AAP

Anastasija Sevastova trešdien Taivānā dramatiskā trīs setu mačā pārspēja Donnu Vekiču no Horvātijas un iekļuva Gaosjunas Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) «International» sērijas turnīra ceturtdaļfinālā.

Otrās kārtas mačā divu stundu un septiņu minūšu cīņā Sevastova ar 7:5, 2:6, 7:5 uzvarēja Vekiču, kas pasaules rangā ir piecas vietas zemāk. Trešajā setā Sevastova nokļuva zaudētājās ar 0:4, tomēr uzvarēja piecos nākamajos geimos pēc kārtas, panākot 5:4.

Vekiča gan vēl uzvarēja desmitajā geimā, taču Sevastova bija pārāka nākamajos divos, kas deva uzvaru visā mačā.

Ceturtdaļfinālā Sevastovas pretiniece būs turnīrā ar pirmo numuru izliktās amerikānietes Venusas Viljamsas un polietes Uršulas Radvaņskas ceturtdienas cīņas uzvarētāja.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Sevastova nopelnījusi jau 60 reitinga punktus un 8 898 ASV dolāru prēmiju.

WTA jaunākajā rangā 103. vietā esošā Sevastova pirmdien uzvarēja 140. vietā esošo savu partneri dubultspēlē, slovākieti Kristīnu Kučovu ar 4:6, 7:5 (7:0), 7:6 (7:3).

Dubultspēļu pirmajā kārtā Sevastova/Kučova ar 6:4, 6:1 otrdien pārspēja ķīnieti Čanu Liu un japānieti Ajaku Okuno ar 6:4, 6:1 un otrajā kārtā ceturtdien spēlēs ar ukrainietēm Nadju un Ludmilu Kičenokām.

WTA «International» sērijas turnīrs Taivānas pilsētā Gaosjunā norisinās pirmo reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu