Gulbis Marseļas turnīrā tiksies ar kvalifikācijas veiksminieku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ANDRE PICHETTE / EPA

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Marseļas ATP «World Tour 250» sērijas pamatturnīra pirmajā kārtā tiksies ar kādu no kvalifikācijā uzvarējušajiem sportistiem.

Otrajā kārtā 2014.gada čempiona Gulbja, kurš ATP rangā ieņem 80.vietu, un viņa pretinieka dueļa uzvarētājs tiksies ar francūzi Rišāru Gaskē, kurš februāra sākumā notikušā Monpeljē «ATP World Tour 250» sērijas turnīra otrajā kārtā latvieti pārspēja ar 6-4, 6-4, pēc tam arī triumfējot turnīrā.

Pēc ļoti neveiksmīgas iepriekšējās sezonas, kurā pamatturnīros tika vien pie 11 uzvarām, Gulbis arī šo sezonu sācis ne pārāk veiksmīgi. Vispirms latvietis startēja 250 punktu ATP turnīros Brisbenā un Sidnejā, kur neizdevās iekļūt pamatturnīrā, bet pēc tam sev allaž neveiksmīgajā Austrālijas atklātajā čempionātā piecu setu trillerī piekāpās francūzim Žeremī Šardī. Savukārt šonedēļ notiekošajā Roterdamas «ATP World Tour 500» sērijas turnīrā Gulbis kvalificējās pamatsacensībām, tomēr pirmajā kārtā ar 4-6, 4-6 piekāpās vēl vienam francūzim Gaelam Monfisam.

Šosezon deviņos aizvadītos mačos Gulbis ir izcīnījis četras uzvaras, bet piecos mačos zaudējis.

Latvietim nav jāaizstāv ATP ranga punkti līdz pat martam.

Pērn viņš Marseļā otrajā kārtā ar 3-6, 4-6 piekāpās Šardī, bet turnīrā triumfēja Žils Simons, kurš finālā pārspēja Monfisu. Šogad sacensību favorīts ir ar pirmo numuru izliktais šveicietis Stans Vavrinka, kurš ATP rangā ieņem ceturto vietu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu