Spānis Ramoss negaidīti pārspēj Raoniču un sasniedz «Roland Garros» ceturtdaļfinālu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spāņu tenisists Alberts Ramoss svētdien negaidīti Francijas atklātā čempionāta ceturtajā kārtā pieveica Kanādas sportistu Milošu Raoniču un sasniedza ceturtdaļfinālu.

Pasaules 55. rakete Ramoss bija pārāks ar rezultātu 6-2, 6-4, 6-4.

Līdz šim 28 gadus vecais Ramoss nekad nebija iekļuvis kāda «Grand Slam» turnīra ceturtdaļfinālā.

Raoničs šajā turnīrā bija izlikts ar astoto numuru, bet ceturtdaļfinālā viņš spējis iekļūt tikai reizi - 2014.gadā.

Par vietu pusfinālā Ramoss sacentīsies ar pašreizējo šā turnīra čempionu Stanu Vavrinku vai serbu Viktoru Troicki.

Tikmēr sieviešu turnīrā pirmā ceturtdaļfinālu sasniegusi spāniete Garvinje Mugurusa, kura Francijas atklātajā čempionātā izlikta ar ceturto numuru.

Spānijas sportiste ceturtās kārtas duelī ar 6-3, 6-4 pārspēja 2009.gada turnīra čempioni Svetlanu Kuzņecovu no Krievijas, kura sacensībās bija izlikta ar 13. numuru.

«Noslēgt šādus mačus vienmēr ir ļoti sarežģīti. Kuzņecova ir pieredzes bagāta tenisiste, tāpēc man bija jāsaglabā modrība,» pēc dueļa teica Mugurusa, kura ceturtdaļfinālā sacentīsies ar amerikānieti Šelbiju Rodžersu vai Irinu-Kameliju Begu no Rumānijas.

Mugurusa Francijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu sasniegusi trešo gadu pēc kārtas, bet tālāk par šo barjeru pagaidām vēl nav tikusi.

Francijas atklātā čempionāta ceturto kārtu vīriešu konkurencē sasniedzis arī latvietis Ernests Gulbis, kurš tajā tiksies ar Beļģijas tenisistu Dāvidu Gofēnu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu