Tīms: Nav labi, ka Gulbis pārtrauca sadarbību ar Bresniku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ATP pasaules ranga septītajā vietā esošais austriešu tenisists Dominiks Tīms nav priecīgs, ka latvietis Ernests Gulbis pārtrauca sadarbību ar viņu kopējo treneri Gintaru Bresniku.

Gulbis sadarbību ar Bresniku izbeidza pirms nesenā Francijas atklātā čempionāta, kurā latvietis samērā negaidīti aizkļuva līdz ceturtajai kārtai jeb astotdaļfinālam.

«Nedomāju, ka tas ir labi. Viņš ir lielisks spēlētājs un mums abiem nepārtraukti bija treniņu partneris,» portālā «tennisworldusa.org» citēts Tīms, kurš Francijas atklātajā čempionātā sasniedza pusfinālu, kas ļāva pirmoreiz karjerā iekļūt pasaules ranga pirmajā desmitniekā. «Viņam bijuši grūti laiku un esmu diezgan bēdīgs par šādu situāciju, tomēr neko nevaru tajā mainīt.»

«Kad viņš pievienojās mums, man bija 19 gadi un pasaules rangā atrados ap sešsimto vietu. Ceļoju ar viņu un pirmajā gadā viņš man sniedza lielu pieredzi, kā ir spēlēt pasaules tūrē,» latvieti slavēja Tīms. «Tas ir labākais, kas var notikt ar deviņpadsmitgadnieku. Ernestam ir potenciāls, lai stabili atrastos ranga desmitniekā.»

Gulbis pašlaik ATP rangā ieņem 59.vietu un šobrīd gatavojas Vimbldonas čempionātam, kas sāksies jau pēc nedēļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu