Čiličs Sinsinati finālā sarūgtina olimpisko čempionu Mareju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Horvātijas tenisists Marins Čiličs Sinsinati «Masters 1000» turnīra finālā svētdien ar 6-4, 7-5 uzveica Lielbritānijas tenisistu Endiju Mareju, kurš pirms nedēļas tika kronēts par Riodežaneiro olimpisko spēļu čempionu.

Sinsinati «Masters 1000» turnīrs ir priekšpēdējās sacensības pirms ASV atklātā čempionāta, kurā aizpērn triumfēja Čiličs.

Pasaules 14.rakete Čiličs šajā turnīrā bija izlikts ar 12.numuru. Viņš ir ar viszemāko numuru izsētais Sinsinati «Masters 1000» čempions kopš 2002.gada, kad turnīrā uzvarēja ar 17.numuru izliktais Karloss Moija.

Karjeras laikā Čiličs ticis pie 15 ATP tituliem, turklāt 13 no tiem izcīnīti uz cietā seguma.

Kopš 2014.gada ASV atklātā čempionāta Čiličs bija uzvarējis tikai vienās sacensībās. Pērn viņš kļuva par Maskavas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra čempionu.

Marejs, kurš pēdējo 15 dienu laikā nospēlēja 14 mačus, pirms nedēļas izcīnīja zelta medaļu Riodežaneiro olimpisko spēļu tenisa turnīrā, kļūstot par pirmo tenisistu, kurš vienspēlēs spējis triumfēt divās Olimpiādēs pēc kārtas.

Olimpisko spēļu finālā ar otro numuru izliktais Marejs ar 7-5, 4-6, 6-2, 7-5 spraigā cīņā uzvarēja neizlikto Argentīnas tenisistu Huanu Martinu del Potro.

Pirms pusotra mēneša Marejs triumfēja Vimbldonas čempionātā.

Nākamās sacensības kungiem būs Vinstonas-Seilemas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrs, bet pēc nedēļas sāksies ASV atklātais čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu