Horvātija pirms Deivisa kausa fināla rīkošanas saskaras ar haļļu problēmu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Horvātija pirms Deivisa kausa izcīņas fināla tenisā rīkošanas saskaras ar haļļu problēmu, vēsta vietējie mediji.

Horvātijas tenisisti nedēļas nogalē Deivisa kausa pusfinālā ar 3-2 uzvarēja Franciju. Finālā Horvātija uzņems Argentīnu, kas pusfinālā ar 3-2 pārspēja pērnā gada uzvarētāju Lielbritāniju.

Horvātijā ir divas arēnas, kas atbilst prasībai par 12 000 skatītāju vietu, taču abas novembra nogalē, kad paredzēts Deivisa kausa fināls, ir aizņemtas. Novembra beigās hallē Zagrebā paredzēts «Marvel Comics» šovs, bet arēnā Splitā tajā pašā laikā tiks rīkots liels koncerts.

Horvātijas Tenisa federācijai tagad ir jāmeklē iespējas finālu rīkot vienā no divām lielākajām hallēm vai arī jāmēģina no turnīra rīkotājiem iegūt atļauju finālu aizvadīt mazākā arēnā, kā tas 2005.gadā izdevās Slovākijai. Šajā gadījumā horvāti finālu varētu rīkot 7000 vietu lielajā hallē Zadarā, kur norisinājās pusfināls pret Franciju.

Horvātijas tenisisti pirms 11 gadiem kļuva par Deivisa kausa ieguvējiem, finālā ar 3-2 uzvarot Slovākiju. Savukārt argentīnieši Deivisa kausa finālā spēlēja 1981., 2006., 2008. un 2011.gadā, taču pagaidām ne reizi nav tikuši pie uzvaras.

Pērn Deivisa kausā triumfēja Lielbritānija, šo trofeju iegūstot pirmo reizi kopš 1936.gada. Briti finālā ar 3-1 pārspēja Beļģijas tenisistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu