Kerbere: Uzvara «Grand Slam» ir svarīgāka, nekā būt pirmajai pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šā brīža pasaules WTA sieviešu tenisa ranga līdere Angelika Kerbere no Vācijas uzskata, ka uzvara kādā no četriem «Grand Slam» turnīriem ir svarīgāka, nekā atrasties reitinga līderpozīcijā.

«Kad biju maza meitene, sapņoju kļūt par pasaules pirmo raketi, uzvarēt «Grand Slam» turnīros, un tas ir noticis. Ņujorkā ieguvu savu otro «Grand Slam» čempiontitulu, kas man bija ļoti īpaši. Tāpat kļuvu par pasaules pirmo numuru sieviešu tenisā. Jā, tas ir kaut kas tāds, par ko iepriekš sapņoju,» CNN citē Vācijas tenisisti.

WTA ranga pirmajā pozīcijā trīsarpus gadus atradās titulētā amerikāniete Serēna Viljamsa, kuru līderpozīcijā nomainīja tieši Kerbere, kas pēdējā laikā kortā demonstrē teicamu sniegumu.

«Nekādas izmaiņas pēc uzvaras «US Open» neesmu novērojusi. Joprojām esmu tas pats cilvēks, kas iepriekš. Divu nedēļu atpūta savās mājās man bija ļoti nepieciešama, lai uzlādētos un gūtu jaunu motivāciju,» teica Krebere.

Savas karjeras laikā 28 gadus vecā Kerbere izcīnījusi 10 WTA turnīru titulus, no kuriem trīs šajā sezonā.

«Uzvara «Grand Slam» turnīrā man ir svarīgāka, nekā būt pasaules pirmajai raketei,» sacīja Vācijas sportiste.

Ņemot vērā šajā sezonā iegūtos WTA ranga punktus, Kerbere ir labākā šajā rādītājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu