Gulbis atkal atlicis savu atgriešanos sacensību apritē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

No traumas atlabstošā Latvijas tenisa zvaigzne Ernests Gulbis vēl uz vismaz nedēļu atlicis savu atgriešanos sacensību apritē un atsaucis dalību no nākamajā nedēļa gaidāmā Monpeljē «ATP World Tour 250» sērijas turnīra kvalifikācijas sacensībām, vēsta portāls «tennisworldusa.org».

Gulbis nav spēlējis kopš jūlija beigām, kad Toronto «Masters 1000» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā piekāpās amerikānim Radžīvam Ramam. Kopš tā laika viņš veselības problēmu dēļ nav spēlējis un ATP rangā atkāpies uz 153.pozīciju.

Zīmīgi, ka tas Gulbim bija pirmais turnīrs kopā ar pieredzējušo amerikāņu treneri Leriju Stefanki, kura vadībā strādājis pat Džons Makinrojs.

Pašlaik Gulbis aktīvi atgūst sportisko formu un nepalīdzēs arī šajā nedēļas nogalē paredzētajā Latvijas tenisa izlases cīņā Deivisa kausā, jo, kā izteicies komandas kapteinis Kārlis Lejnieks, sportists secinājis, ka vēl nav gatavs aizvadīt piecu setu cīņas.

Gulbja karjeras labākais rezultāts tika sasniegts pirms nepilniem trim gadiem, kad viņš aizkļuva līdz Francijas atklātā čempionāta pusfinālam un iekļuva pasaules ranga labāko desmitniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu