Gulbis pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriezīsies jau sestdien Roterdamā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas pirmā rakete vīriešu tenisā Ernests Gulbis pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriezīsies jau sestdien, kad piedalīsies Roterdamas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra kvalifikācijas sacensību pirmās kārtas mačā.

Atlases turnīra pirmajā kārtā Gulbja pretinieks būs Ukrainas tenisists Serhijs Stahovskis, ar ko latvietis līdz šim ticies sešas reizes un četros gadījumos uzvarējis.

Abi sportisti sestdien mēroties spēkiem varētu ap plkst.13.30 pēc Latvijas laika. Lai sasniegtu šī turnīra pamatsacensības, tenisistiem šoreiz jāpārvar tikai divas kārtas.

Gulbis ATP rangā pašlaik ieņem 154.vietu, kamēr Stahovskis ir 108.pozīcijā.

Gulbis nav spēlējis kopš jūlija beigām, kad Toronto «Masters 1000» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā piekāpās amerikānim Radžīvam Ramam. Zīmīgi, ka tas latvietim bija pirmais turnīrs kopā ar pieredzējušo amerikāņu treneri Leriju Stefanki, kura vadībā strādājis pat Džons Makinrojs.

Iepriekš Gulbis bija iecerējis spēlēt šonedēļ notiekošā Monpeljē «ATP World Tour 250» sērijas turnīra kvalifikācijā, taču savu sezonas sākumu viņš vēl nedaudz atlika.

Gulbja karjeras labākais rezultāts tika sasniegts pirms nepilniem trim gadiem, kad viņš aizkļuva līdz Francijas atklātā čempionāta pusfinālam un iekļuva pasaules ranga labāko desmitniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu