Federers ar Nadalu tiksies Indianvelsas turnīra ceturtajā kārtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET

Vieni no pēdējās desmitgades pasaulē labākajiem tenisistiem šveicietis Rodžers Federers un spānis Rafaels Nadals aizvadīs savstarpēju maču Indianvelsas «Masters 1000» sērijas turnīra astotdaļfinālā.

Trešās kārtas spēlē 35 gadus vecais Federers ar rezultātu 7-6 (7:3), 7-6 (7:4) apspēlēja amerikāni Stīvu Džonsonu, savukārt Nadals 6-3, 7-5 pieveica savu tautieti Fernando Verdasko.

Federera un Nadala duelis tiek dēvēts par mūsdienu tenisa klasiku. Viņi aizvadīs 36. savstarpējo maču.

Nadals ar Federeru šajā sezonā tikās gada pirmā «Grand Slam» turnīra «Australian Open» finālā, kurā piecos setos pārāks bija šveicietis, tiekot pie 18. «Grand Slam» titula.

«Viņam ir talants panākt paveikt sarežģītas lietas, kas no malas izskatās vienkārši,» ATP mājas lapā citēts Nadals, kurš raksturoja savu nākamo pretinieku.

Tikmēr citā spēlē ATP ranga otrā rakete serbs Novāks Džokovičs ar 7-5, 4-6, 6-1 pārspēja Argentīnas pārstāvi Huanu Martinu del Potro, izcīnot savu 300. uzvaru «Masters 1000» sērijas turnīros.

Federers šādas raudzes sacensībās guvis 331 uzvaru, bet Nadals 318.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu