Federers mūsdienu tenisa klasikā Indianvelsā apspēlē Nadalu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Prestižā Indianvelsas «Masters 1000» sērijas turnīra ceturtdaļfinālu pagājušajā naktī sasniedza leģendārais Šveices tenisists Rodžers Federers (9), kurš ceturtās kārtas mačā, demonstrējot pārliecinošu sniegumu, ar rezultātu 6-2, 6-3 pieveica spāni Rafaelu Nadalu (5).

Spēle ritēja stundu un 10 minūtes. Viņiem tā kortā bija jau 36. savstarpējā tikšanās.

Šā gada janvārī Federers ar Nadalu spēkiem mērojās sezonas pirmā «Grand Slam» turnīra «Australian Open» finālā, kurā dramatiskā piecu setu cīņā ar 6-4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-3 pārāks bija 35 gadus vecais šveicietis.

Federeram pār savu sīvāko konkurentu pēdējos desmit gados šī bija trešā uzvara pēc kārtas. Šī sērija aizsākās 2015. gadā Bāzelē. Tomēr savstarpējos dueļos viņš 36 mačos uzvarējis vien 13 reizes.

«Visas spēlēs, kuras esam aizvadījuši, ir bijušas unikālas, neskatoties uz to, vai piedzīvots zaudējums vai gūta uzvara,» ATP mājas lapā citēts Federers. «Patiesībā es ilgi panākumu nevarēšu svinēt, jo drīz vien man atkal jābūt kortā.»

Ceturtdaļfinālā Federers spēlēs ar Austrālijas pārstāvi Niku Kiri, kas ceturtās kārtas mačā ar 6-4, 7-6 (3) pieveica ATP ranga otro numuru serbu Novāku Džokoviču.

Džokovičam šis Indianvelsā bija pirmais zaudējums pēdējos 20 mačos. Viņš šajā turnīrā triumfēja 2014., 2015. un 2016. gada sezonā.

«The BNP Paribas Open» kopējais prēmiju fonds ir 6 993 450 ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu