Krievu tenisiste Vesņina kritizē Latvijas sportistes Ostapenko uzvedību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Krievijas tenisiste Jeļena Vesņina paudusi kritiku Latvijas sportistei Aļonai Ostapenko par viņas uzvedību pēc zaudējuma Čārlstonas WTA «Premier» turnīra finālā.

Latvijas tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko, parādot ne pārāk veiksmīgu sniegumu, svētdien Čārlstonas turnīra titula mačā ar rezultātu 3-6, 1-6 stundas laikā kapitulēja savai vienaudzei Darjai Kasatkinai no Krievijas. Pēc spēles Ostapenko smaidīja, pateicās turnīra sponsoriem un atzina, ka aizvadījusi vienu no sliktākajiem mačiem nedēļā, bet nepateicās konkurentei un, iespējams, tieši tas apbēdināja Vesņinu.

«Kas par runu no Darjas Kasatkinas. Nevaru to pašu teikt par viņas pretinieci,» tviterī pauda Vesņina.

Pēc Kasatkinas uzvaras viņu tviterī apsveica arī Belinda Benčiča, Monika Puiga, Kristīna Mladenoviča un vēl citas tenisistes.

Kā zināms, Ostapenko Sieviešu tenisa asociācijā (WTA) iekšienē nav starp mīlētākajām spēlētājām un viņa citreiz tikusi skaļi kritizēta. Skaļākais gadījums bija pērn janvārī, kad Oklendas WTA «International» sērijas turnīra mačā viņai no rokām izslīdēja rakete un trāpīja bumbiņu padevējam. Toreiz vairākas tenisistes uzsvēra, ka šī nebūt nav pirmā šāda veida Ostpenko rīcība, kas liecina par viņas brieduma trūkumu. Toreiz viena no viņas kritizētājām bija Mladenoviča un līdzīgi teica arī Jūlija Gluško, Alizē Kornē un pat Lielbritānijas vīru pirmā rakete Endijs Marejs.

Ostapenko svētdien spēlēja karjeras trešajā WTA finālmačā un cieta trešo neveiksmi, kamēr Kasatkina spēlēja pirmajā finālā un uzreiz guva panākumu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu