Amerikāņu tenisists Džonsons par spīti veselības problēmām triumfē Hjūstonas ATP turnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV tenisists Stīvs Džonsons svētdien triumfēja Hjūstonas ATP «World Tour 250» sērijas turnīrā, lai gan finālā viņam izšķirošajos brīžos bija pamatīgas problēmas ar veselību.

Džonsons, kurš spēles dienā ATP pasaules rangā ieņēma 29.vietu, finālā ar 6-4, 4-6, 7-6 (7:5) uzvarēja brazīlietio Tomašu Beluči, otro reizi karjerā tiekot pie ATP turnīru uzvarētāja titula.

Izšķirošajā trešajā setā Džonsonam, kurš turnīrā bija izlikts ar ceturto numuru, kājas sarāva krampji, tomēr viņš varonīgi izturēja līdz galam, svinot panākumu, kamēr Beluči nespēja izmantot pretinieka problēmas.

Pēc panākuma Džonsons, kurš iepriekšējo ATP turnīra uzvarētāja titulu ieguva pērn Notingemā, rangā pakāpās uz 24.vietu, savukārt Beluči rangā tagad ir 53.pozīcijā, tiekot par 12 vietām augstāk.

LETA jau ziņoja, ka svētdien, atspēlējot piecas mačbumbas, par Marrākešas ATP «World Tour 250» sērijas tenisa turnīra uzvarētāju tika kronēts horvāts Borna Čoričs, kurš guva pirmo titulu karjerā.

Titula mačā Čoričs ar 5-7, 7-6 (7:3), 7-5 uzveica vācieti Filipu Kolšreiberu, kaut otrajā setā bija iedzinējos ar 0-3, bet trešajā - ar 2-4.

Čoričs šonedēļ ATP rangā veicis 30 vietu kāpumu un tagad ir 49.pozīcijā.

Zīmīgi, ka Čoričs Marrākešas sacensību finālā spēlēja arī pērn, kad piekāpās Frederiko del Bonim no Argentīnas. Kopā šis horvātam bija trešais ATP fināls karjerā un viņš ieguva pirmo titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu