Sevastova un Ostapenko ar uzvaru sāk WTA «Premier» turnīru Romā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova otrdien iekļuva Romas WTA «Premier» sērijas turnīra otrajā kārtā. Pamatsacensību pirmajā mačā viņa ar 6-4, 6-4 pārspēja Irinu Kameliju Begu no Rumānijas.

(Papildināts viss teksts.)

Mačs risinājās stundu un 34 minūtes.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Sevastova jau nopelnījusi 60 reitinga punktus un 13 501 eiro prēmiju.

WTA rangā 27 gadus vecā Sevastova šobrīd ieņem 18. vietu (karjeras labākais rādītājs), kamēr viņas pretiniece ir 44. pozīcijā. Iepriekš viņas kortā bija tikušās trīsreiz, divos mačos pārākai esot Latvijas pārstāvei.

Otrajā kārtā Sevastova spēlēs ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkov, kura pirmās kārtas mačā pirmdien ar 6-4, 6-7 (5:7), 6-1 apspēlēja pieredzējušo austrālieti Samantu Stosuru.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Jeļena Ostapenko otrdien ar 6-3, 6-4 pirmās kārtas spēlē uzvarēja amerikānieti Šelbiju Rodžersu. Par pamatturnīra otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 60 WTA vienspēļu ranga punktus, turklāt vēl 30 punkti viņai pienākas par kvalifikācijas pārvarēšanu.

Otrajā kārtā Ostapenko tiksies ar spēcīgo spānieti Garvinji Mugurusu, kurai pirmā kārta bija brīva.

Sevastovai šī ir debija Romas turnīrā.

Ar pirmo numuru sacensībās izliktā šā brīža WTA ranga pirmā rakete Angelika Kerbere no Vācijas.

«Internazionali BNL d'Italia» turnīra kopējais prēmiju fonds ir 2 707 664 ASV dolāri. Tas risinās māla jeb clay seguma kortos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu